Pannenkoekenrestaurant Scheveningen

Lekker een dagje naar het strand? Op zoek naar een pannenkoekenrestaurant Scheveningen? Gaat u binnenkort met uw kinderen een dagje naar Scheveningen? En wilt u als afsluiting bij een pannenkoekensresturant Scheveningen gaan eten? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres! Oma Toos is hét pannenkoekenrestaurant Scheveningen​! Bij ons geniet u van de heerlijkste pannenkoeken, poffertjes of Hollandse pot.

Pannenkoekenrestaurant Scheveningen​: lekker uiteten!

Als u op zoek bent naar ​pannenkoekenrestaurant Scheveningen​, moet u bij Oma Toos zijn. Oma Toos is een echt oer-Hollands restaurant waar u kunt genieten van poffertjes, pannenkoeken en Oud Hollandse gerechten. De gerechten zijn geïnspireerd op de unieke recepten van oma Toos, de oma van de eigenaar. Restaurant Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Tevens is het restaurant voorzien van een zonneterras. Terwijl u aan het eten bent, kunt u dus genieten van het uitzicht op de haven en van de zon.

Niet alleen pannenkoekenrestaurant Scheveningen​​

Bij Oma Toos kunt u niet alleen terecht om een hapje te eten. Bij ons kunt u een etage huren voor (kinder)feesten en partijen. Deze etage bevindt zich op de eerste etage van het pand en is inclusief terras. Van deze etage heeft u een geweldig uitzicht over de haven. Oma Toos kan het feest geheel naar uw wens verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en uw wensen.

Pannenkoeken en meer…

​Bij Oma Toos kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek of poffertjes, maar er is meer. Zo kunt u bij ons terecht voor een borrel of lunch. Daarnaast hebben wij ook andere hoofdgerecht dan pannenkoeken en poffertjes. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een stamppot of gebakken sukade biefstuk. Op onze website vindt u de uitgebreide menukaart. Zo kunt u van tevoren vast bekijken wat u gaat bestellen!

Online reserveren

​Wilt u zeker weten dat u bij ​pannenkoekenrestaurant Scheveningen​ kunt eten? Reserveer dan alvast van tevoren. U kunt eenvoudig via onze website een reservering plaatsen. Dit kunt u doen door het invullen van het contactformulier. U vult uw gegevens in en plaatst uw reservering! U kunt ook reserveren via Iens. Ook dit kunt u heel eenvoudig online via onze website doen! Reserveren was nog nooit zo gemakkelijk!

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over pannenkoekenrestaurant Scheveningen​ of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een feest of partij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.