Pannenkoekenrestaurant Den Haag

Op zoek naar pannenkoekenrestaurant Den Haag? ​Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen, op nog geen kwartier afstand van Den Haag. Oma Toos is een gezellig restaurant voor jong en oud met Oer Hollandse gerechten, zoals pannenkoeken. Als u dus op zoek bent naar ​​pannenkoekenrestaurant Den Haag, moet u bij Oma Toos zijn!

Pannenkoekenrestaurant Den Haag: de lekkerste pannenkoeken!

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten, zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. De naam Oma Toos komt van onze grootmoeder, die geboren is in Den Haag en bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Wij willen u graag kennis laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.
Pannenkoekenrestaurant Den Haag is gevestigd op een toplocatie. Wij zijn namelijk gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Tevens hebben wij een heerlijk zonneterras. In de zomer kunt u dus genieten van de zon en het uitzicht op de haven, terwijl uw kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Nog een bijkomend voordeel: u kunt rondom ons restaurant zeer voordelig parkeren!

​Meer dan pannenkoekenrestaurant Den Haag

Oma Toos is meer dan alleen een ​pannenkoekenrestaurant Den Haag. U kunt bij ons ook terecht ook terecht voor een lunch of voor een borrel met een lekker hapje. Op onze website vindt u de menukaart, zodat u zich van tevoren vast kunt oriënteren.
​Tevens beschikken wij over een apart te huren etage inclusief terras voor feesten en partijen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van het pand en heeft een geweldig uitzicht over de haven. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. Wij kunnen uw feest geheel naar wens verzorgen.

​Oma Toos op locatie

​Wilt u Oma Toos graag op locatie? Ook dat is mogelijk! Wij hebben een mobiele poffertjeskraam en staan daarmee vaak op feesten en braderieën. Wilt u dat wij op locatie komen voor (kinder) feesten, verjaardagen of bedrijfsfeesten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over het concept van pannenkoekenrestaurant Den Haag? Of wilt u meer informatie over het huren van onze extra etage? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.