Pannenkoekenhuis Scheveningen

Van harte welkom bij Oma Toos, het gezelligste pannenkoekenhuis Scheveningen! Zoekt u een sfeervol pannenkoekenhuis Scheveningen waar u gezellig met vrienden of familie wat kunt eten? Of bent u misschien op zoek naar een terras waar u fijn een drankje kunt doen? Bij Oma Toos bent u aan het juiste adres! Oma Toos is een restaurant waar u authentieke Hollandse gerechten op de kaart kunt vinden, naast uiteraard de lekkerste pannenkoeken en poffertjes. We bieden u een ruime keuze in de lekkerste Hollandse gerechten. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar. Voor iedereen is er op onze kaart wel iets lekkers te vinden!

Bezoek pannenkoekenhuis Scheveningen

Of u nu met kinderen langs wilt komen of dat u misschien met vrienden iets wilt komen drinken, bij ons pannenkoekenhuis Scheveningen is iedereen welkom. Jong en oud kan hier heerlijk eten en drinken. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. U kunt hier met kinderen lekker een pannenkoek komen eten, of bijvoorbeeld een portie poffertjes. Zijn de kinderen uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in de leuke kinderhoek van ons pannenkoekenhuis Scheveningen.

Oma Toos is een restaurant met een gezellige sfeer, waar u kunt genieten van de authentieke Hollandse keuken. Het is ons doel om u kennis te laten maken met de recepten van Oma Toos, onze grootmoeder. Zij heeft het heerlijke Hollandse eten van jongs af aan met de paplepel ingegoten gekregen. U kunt bij Oma Toos komen dineren, komen lunchen of gewoon gezellig iets komen drinken. Als het lekker weer is, kunt u fijn zitten op het zonneterras. U heeft vanuit het pannenkoekenhuis Scheveningen prachtig uitzicht over de haven van Scheveningen.

Pannenkoekenhuis Scheveningen voor groepen

Wilt u graag met een groter gezelschap bij Oma Toos langskomen omdat u iets te vieren heeft? Dat kan! De etage van ons restaurant kunt u afhuren voor een gezellig feest. Zo kunt u bijvoorbeeld uw verjaardag bij Oma Toos vieren, of een jubileum. Er is heel veel mogelijk! Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het afhuren van de etage!

Oma Toos is hét pannenkoekenhuis Scheveningen. U kunt er niet alleen pannenkoeken en poffertjes eten, maar ook andere heerlijke Hollandse gerechten. U kunt bij Oma Toos gratis voor de deur parkeren. Bent u benieuwd wat voor lekkers er bij Oma Toos allemaal op de kaart staat? Kom dan langs en laat u verrassen door de authentieke Hollandse keuken van Oma Toos. Graag tot ziens bij het gezelligste pannenkoekenhuis van Scheveningen!