Pannenkoekenhuis Den Haag

Zoekt u een gezellig pannenkoekenhuis Den Haag waar u ontspannen wat kunt eten? Kom dan langs bij Oma Toos, het gezelligste pannenkoekenhuis Den Haag. Bij Oma Toos kunt u genieten van de authentieke Hollandse keuken. Kies bijvoorbeeld voor pannenkoeken, poffertjes of iets anders lekkers van onze uitgebreide menukaart! Bij Oma Toos is iedereen welkom om te komen genieten van heerlijk Hollands eten. 

Eten bij pannenkoekenhuis Den Haag

Oma Toos, het pannenkoekenhuis Den Haag, is een plek waar u heerlijk kunt eten of drinken. Op onze uitgebreide menukaart is voor iedereen iets lekkers te vinden. Oma Toos is er voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken in de leuke kinderhoek van Oma Toos. We maken er bij Oma Toos voor iedereen een feest van. U kunt bij Oma Toos heerlijk lunchen, dineren of gewoon iets drinken. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar.

Ons pannenkoekenhuis Den Haag is gelegen op een prachtige plek. U vindt Oma Toos namelijk tegenover de haven van Scheveningen. Als u heerlijk aan een tafeltje zit te eten heeft u dus prachtig uitzicht! Oma Toos heeft ook een zonneterras. Zo kunt u als het goed weer is heerlijk buiten genieten van een authentieke Hollandse maaltijd! U kunt bij Oma Toos gratis voor de deur parkeren.

Mogelijkheden bij pannenkoekenhuis Den Haag

U kunt bij pannenkoekenhuis Den Haag terecht voor een lekkere Hollandse maaltijd. Bij Oma Toos is het lekkere Hollandse eten er met de paplepel ingegoten. We willen de bekende, unieke recepten van onze grootmoeder graag met u delen. In ons restaurant kunt u kennis maken met de Hollandse gerechten zoals Oma Toos die graag maakt!

Oma Toos is een gezellig Hollands restaurant voor jong en oud. U kunt bij ons pannenkoekenhuis Den Haag heerlijk eten en drinken. Daarnaast is het ook mogelijk om een etage van het restaurant af te huren als u een feest wilt geven of een evenement wilt organiseren. Wilt u bijvoorbeeld een jubileum organiseren en lekker eten met vrienden en familie? Oma Toos is dan dé plek voor u! Op een prachtige locatie, voldoende parkeergelegenheid en betaalbaar eten. Heeft u interesse in het huren van deze etage? Laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer.

We hopen u binnenkort welkom te mogen heten bij Oma Toos. Kom de heerlijke poffertjes proeven of kies iets anders lekkers van de kaart. Laat u verrassen door de recepten van Oma Toos. Of kom gezellig wat drinken op ons terras. Geniet van Hollands eten op een bijzondere plek bij Oma Toos, hét pannenkoekenhuis Den Haag!