Pannenkoeken Scheveningen

Op zoek naar pannenkoeken Scheveningen? Misschien heeft u wel een lange strandwandeling gemaakt en heeft u trek gekregen. Of misschien wilt u gezellig met vrienden of familie wat eten op een sfeervolle plek. Bij Oma Toos is iedereen welkom. Oma Toos is een gezellig restaurant waar de Hollanse keuken centraal staat. Bij Oma Toos vindt u bijvoorbeeld de lekkerste pannenkoeken Scheveningen! Naast pannenkoeken Scheveningen en poffertjes staan er ook veel andere Hollandse gerechten op de uitgebreide menukaart. Kom langs bij Oma Toos en laat u verrassen!

Pannenkoeken Scheveningen eten bij Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder van de pannenkoeken Scheveningen. Zij heeft van jongs af aan heerlijk Hollands eten met de paplepel ingegoten gekregen. Het is ons doel om u kennis te laten maken met de heerlijke Hollandse gerechten zoals Oma Toos die graag maakt. We laten u al het lekkers uit de Hollandse keuken graag proeven! Bij Oma Toos is iedereen welkom, jong en oud. U kunt hier op een ontspannen manier met uw gezin wat komen eten. We maken er ook voor kinderen een feest van! Kinderen kunnen bovendien heerlijk spelen in de kinderhoek van Oma Toos! Zo hoeven ze zich zeker niet te vervelen. 

Pannenkoeken Scheveningen eten op een bijzondere plek

Bij Oma Toos kunt u niet alleen lekker eten en drinken, u kunt er ook genieten van een prachtig uitzicht. Het restaurant is namelijk gelegen tegenover de haven van Scheveningen. Zo heeft u vanuit het restaurant altijd een prachtig uitzicht over de haven. Een uitzicht dat steeds weer anders is en daardoor nooit verveelt! Als het weer het toelaat kunt u bovendien ontspannen op ons zonneterras. Zo kunt u optimaal genieten van deze prachtige plek!

De prachtige locatie van Oma Toos zorgt ervoor dat het restaurant heel geschikt is om met vrienden of familie af te spreken. U kunt hier voor de deur parkeren. Ook als u met een groter gezelschap van de heerlijke Hollanse keuken van Oma Toos wilt genieten, dan kan dat. U kunt namelijk een etage van ons restaurant afhuren voor bijvoorbeeld een feest of jubileum. Wilt u weten wat er bij Oma Toos allemaal mogelijk is op het gebied van verhuur? Neem dan contact met ons op, we geven u graag meer informatie. Misschien viert u hier binnenkort wel een gezellig feest!

Bij Oma Toos kunt u heerlijk eten en drinken. U kunt hier dineren, lunchen of gewoon wat drinken met prachtig uitzicht over de haven van Scheveningen. U bent van harte welkom bij Oma Toos. Kom gerechten uit de heerlijke Hollandse keuken zelf proeven!