Pannenkoeken eten Scheveningen

​Wilt u graag pannenkoeken eten Scheveningen? Bent u daarom op zoek naar een geschikt pannenkoekenrestaurant? Dan moet u bij Oma Toos zijn. Oma Toos is een restaurant in Scheveningen waar u pannenkoeken, poffertjes en oer Hollandse gerechten kunt eten. Wij zijn dus het adres om pannenkoeken eten Scheveningen!

​Pannenkoeken eten Scheveningen: een kindvriendelijk restaurant!

​Gaat u binnenkort naar Scheveningen en wilt u daarom ​pannenkoeken eten Scheveningen​? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Oma Toos is een restaurant en vernoemd naar de oma van de eigenaar. Ons doel is om u kennis te laten maken met oude, bekende en unieke recepten van Oma Toos. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen aan de tweede binnenhaven. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de Jachthaven. Tevens hebben wij bij ons restaurant een zonneterras, zodat u in de zomer kunt genieten van de zon en het uitzicht op de haven. Wij hebben ook aan de kinderen gedacht. Er is een speciaal ingerichte kinderhoek, zodat de kinderen zich niet zullen vervelen.
​Bij Oma Toos kunt u terecht voor pannenkoeken en poffertjes, maar ook voor Oud Hollandse gerechten, zoals stamppot. Daarnaast kunt u bij ons lunchen of gewoon wat komen drinken. Op onze website vindt u de menukaart, zodat u van tevoren vast kunt bekijken wat u wilt bestellen! Wij zijn het adres voor pannenkoeken eten Scheveningen!

Feesten en partijen

​Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd of is uw kind binnenkort jarig en wilt u een leuk feestje geven? Ook dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Ons restaurant beschikt namelijk over een apart te huren ruimte voor feesten en partijen! Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van ons restaurant en heeft een geweldig uitzicht op de haven. De raampartijen van de eerste etage kunnen geheel open en er is een apart terras aanwezig. Wij kunnen het feest geheel naar uw wens verzorgen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

​Oma Toos op locatie

U vindt Oma Toos niet alleen in Scheveningen. U vindt ons ook op allerlei andere locaties. De mobiele poffertjeskraam van Oma Toos kunt u overal door het land tegenkomen op feesten en braderieën. Wilt u dat wij op locatie komen voor (kinder)feesten, verjaardagen of bedrijfsfeesten? Neem dan contact met ons op per e-mail.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over Oma Toos of over de feesten en partijen? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.