Pannenkoeken Den Haag

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u pannenkoeken Den Haag kunt eten? En wilt u graag de lekkerste pannenkoeken Den Haag komen proeven? Kom dan langs bij Oma Toos! Oma Toos is een gezellig en sfeervol restaurant waar de lekerste Hollandse gerechten op de kaart staan. U kunt er natuurlijk heerlijke pannenkoeken en poffertjes eten maar u vindt op de uitgebreide menukaart ook veel andere verrassende gerechten. Kom langs en ontdek de heerlijke Hollanse keuken van Oma Toos!

Kom pannenkoeken Den Haag eten!

Oma Toos is onze grootmoeder. Ze is geboren Haagse en ze is opgegroeid met heerlijk Hollands eten. Het is ons doel om u bij Oma Toos kennis te laten maken met de bekende en heerlijke gerechten van Oma Toos. We bieden u daarom een uitgebreide menukaart met heerlijke Hollandse gerechten. Voor zowel lunch als diner kunt u kiezen uit een groot aantal opties. Neem er een lekker drankje bij en geniet! U heeft vanaf Oma Toos namelijk prachtig uitzicht. Ons restaurant is namelijk gelegen op een bijzondere plek, tegenover de haven van Scheveningen. Het is een uitzicht dat steeds weer verandert en daarom nooit verveelt! Met goed weer is het goed toeven op het zonneterras van Oma Toos. Kom langs en geniet van deze bijzondere plek én van het lekkerste uit de Hollandse keuken!

Pannenkoeken Den Haag eten voor jong en oud!

Bij Oma Toos is iedereen welkom, jong en oud! Voor kinderen hebben we veel lekkers op de kaart staan. Daarnaast hebben we een leuke kinderhoek, waar kinderen zich kunnen vermaken. Zo kunt u op een ontspannen manier gezellig met vrienden, familie of uw gezin wat eten! Omdat we een uitgebreide menukaart hebben is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar.

Wilt u een feest geven en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Bij Oma Toos is het mogelijk om een etage van het restaurant af te huren. Deze etage kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een ander feest. U kunt bij Oma Toos niet alleen heerlijk eten en drinken op een mooie locatie, u kunt ook voor de deur parkeren. Dit maakt Oma Toos tot een zeer geschikte locatie voor feesten en evenementen. Wilt u weten wat er op dit gebied mogelijk is? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer!

We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Oma Toos. Iedereen is welkom!