Is koken of werken in de bediening jouw passie en heb je ruime ervaring in de horeca in een professionele omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij Oma Toos is niet alleen erg leuk maar vooral ook dynamisch. Wij vragen veel van ons personeel maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Gesitueerd in Scheveningen aan de Dr. Lelykade naast de Habour Club, vind je ons prachtige pand, volledig in het teken van Oud Hollandse gerechten. Denk maar aan pannenkoeken met spek en overheerlijke stamppotten.

Lijkt het jou leuk om in een echt authentiek restaurant te werken in het teken van oud Hollandse recepten? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij vragen van jou dat je je best doet om elke bezoeker een unieke ervaring te laten beleven. Als kok willen we dat je meedenkt naar nieuwe gerechten en de marge te berekenen en mee te helpen met de inkoop van de producten. Daarnaast verzorg je ook de catering voor het gehele gebouw. Werktijden en dagen in overleg.

Ervaring is een must en je salaris is marktconform.

Wil jij je voor langere tijd binden aan Oma Toos? Ben je netjes verzorgd, punctueel en heb je een positieve en enthousiaste instelling? Neem dan contact met ons op!
Stuur een e-mail met korte motivatie en CV naar info@oma-toos.nl of bel met 070 – 444 94 28. En wie weet word jij ook deel van ons Oma Toos Team.