Pannenkoekenhuis Scheveningen

Bent u op zoek naar ​pannenkoekenhuis Scheveningen​? Dan moet u bij Oma Toos zijn. Oma Toos is een restaurant waar u kunt genieten van oer Hollandse gerechten, zoals pannenkoeken, poffertjes en stamppot. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen met uitzicht op de Jachthaven. Wij zijn het pannenkoekenhuis Scheveningen waar je gratis voor de deur kunt parkeren!

​Pannenkoekenhuis Scheveningen: gratis voor de deur parkeren!

​Oma Toos is pannenkoekenhuis Scheveningen​, maar het is meer. Naast pannenkoeken kunt u bij ons terecht voor poffertjes, Hollandse pot, lunch en ook gewoon een lekker fris drankje. Bij ons bent u op elk moment van de dag welkom om wat te eten of te drinken. Ook is ons restaurant zeer geschikt voor kinderen. We hebben namelijk een speciale kinderhoek. Uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen. Ondertussen kunt u genieten van de zon op het terras en van het uitzicht op de haven. Oma Toos is gevestigd in de tweede haven in Scheveningen en heeft uitzicht op de Jachthaven. Tevens is het restaurant voorzien van een zomerterras!​ Wij zijn dus het pannenkoekenhuis Scheveningen bij uitstek!

Online reserveren

Wilt u zeker weten dat u een plekje heeft bij Oma Toos? Maak dan van tevoren een reservering bij het pannenkoekenhuis Scheveningen! U kunt eenvoudig een reservering plaatsen via onze website. U vult het formulier in en uw reservering is geplaatst. U kunt ook uw reservering plaatsen via Iens. Als u uw reservering maakt, kunt u gelijk op onze website kijken naar het menu. Zo kunt u van tevoren alvast bedenken wat u gaat bestellen!

Kinderfeestje bij pannenkoekenhuis Scheveningen

​Bij ​pannenkoekenhuis Scheveningen kunt u ook een kinderfeestje vieren. Op de eerste etage van ons restaurant hebben wij een ruimte die apart gehuurd kan worden. Deze ruimte inclusief terras is uitermate geschikt voor een kinderfeestje! Ook vanaf de eerste etage heeft u mooi uitzicht op de haven. Bent u geïnteresseerd? Wij bespreken graag u de mogelijkheden en uw wensen. Wij kunnen het feest geheel naar uw wens verzorgen.

Oma Toos op locatie

U vindt Oma Toos niet alleen in Scheveningen. Wij hebben ook een poffertjeskraam waarmee in het hele land staan op feesten en braderieën. Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest en wilt u keer iets anders dan een frietkraam? Kies dan voor de poffertjeskraam van Oma Toos. Neem voor meer informatie contact met ons op.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​pannenkoekenhuis Scheveningen​? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!