Pannenkoekenhuis Den Haag

Op zoek naar een pannenkoekenhuis Den Haag? Gaat u binnenkort naar Den Haag en wilt u na afloop ergens gaan eten? Bent u daarom op zoek naar ​pannenkoekenhuis Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Oma Toos is een Oer Hollands restaurant in Scheveningen, op nog geen kwartier afstand van Den Haag.

Pannenkoekenhuis Den Haag: lekker genieten!

Oma Toos is een Oer Hollands restaurant waar u pannenkoeken, poffertjes en echte Hollandse gerechten kunt eten. Wij zijn geïnspireerd door onze oma, bij wie de Hollandse gerechten er met de paplepel zijn ingegoten. Ons doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.

Unieke locatie

​Pannenkoekenhuis Den Haag is gelegen op een unieke locatie in Scheveningen. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Vanuit ons restaurant heeft u een mooi uitzicht op de Jachthaven. Tevens beschikt ons restaurant over een groot terras, waar u in de zomer kunt genieten van de zon en het uitzicht op de haven.

​Feesten en partijen

​Het is mogelijk om bij Oma Toos een feest of partij te organiseren. Op de eerste etage hebben wij een grote ruimte die u kunt huren voor een feestje. Ook vanuit deze ruimte heeft u een prachtig uitzicht over de haven. De raampartijen van de eerste etage kunnen geheel open en er is een apart terras aanwezig. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. Wij zullen er alles aan doen om het feest geheel naar uw wens te verzorgen. Wij zijn dus veel meer dan alleen een pannenkoekenhuis Den Haag.

Mobiele poffertjeskraam

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of viert u uw verjaardag en wilt u het groots aanpakken? Dan kunt u onze mobiele poffertjeskraam inhuren. Met onze mobiele poffertjeskraam van Oma Toos staan wij door het hele land op braderieën en feesten. Wilt u dat wij op locatie komen voor uw bedrijfsfeest of verjaardag? Neem dan per e-mail contact met ons op.

​Vragen over pannenkoekenhuis Den Haag? Neem contact op!

​Heeft u vragen over ​pannenkoekenhuis Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Wilt u zeker weten dat u bij ​pannenkoekenhuis Den Haag ​terecht kunt? Plaats dan online uw reservering. Dit kunt u doen via onze website. U kunt zowel via het contactformulier als via Iens reserveren. Zo weet u zeker dat u een plekje heeft en kunt genieten van een heerlijke pannenkoek, poffertjes of één van de andere Hollandse gerechten.