Pannenkoeken Scheveningen

​Bent u een dagje in Scheveningen en heeft u zin in pannenkoeken Scheveningen? Bent u op zoek naar een restaurant voor pannenkoeken Scheveningen​? Kom dan langs bij Oma Toos! Oma Toos is hét pannenkoekenrestaurant van Scheveningen.

​Pannenkoeken Scheveningen: Nergens lekkerder!

​Bij Oma Toos bent u aan het juiste adres voor ​pannenkoeken Scheveningen​. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Het restaurant is vernoemd naar de oma van de eigenaar. Het doel van het restaurant is uw kennis te laten maken met oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.
​Oma Toos is gevestigd in de tweede binnenhaven van Scheveningen en heeft uitzicht op de Jachthaven. Ons restaurant is voorzien van een zonneterras, waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op de haven. Tevens kunt u bij ons restaurant gratis parkeren en bent u dus geen geld kwijt aan parkeren! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een speciale kinderhoek, zodat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Niet alleen pannenkoeken Scheveningen

​Oma Toos is niet alleen ​pannenkoeken Scheveningen. U ziet ons terug op verschillende locaties in het land. Zo staan wij vaak op braderieën of feesten met onze poffertjeskraam. Moet u dit jaar een personeelsfeest organiseren? Schakel dan onze poffertjeskraam in en wij komen naar uw personeelsfeest! Wilt u meer informatie? Neem dan per e-mail contact met ons op.

Online reserveren!

​Wilt u zeker weten dat u bij Oma Toos terecht kunt? Maak dan van tevoren een reservering. U kunt eenvoudig een reservering maken op onze website door het contactformulier in te vullen. Dan kunt u gelijk onze menukaart bekijken. Deze vindt u ook op onze website. U kunt bij ons terecht voor pannenkoeken en poffertjes, maar ook voor Hollandse pot zoals stamppot. Tevens hebben wij een lunchkaart en uiteraard kunt u bij ons ook gewoon een drankje komen doen.

Feesten en partijen

Bent u binnenkort jarig en wilt u het dit jaar wat grootser aanpakken? Wat dacht u van een feestje met uitzicht op de Jachthaven van Scheveningen? Bij Oma Toos kunt u ook een feest geven. De bovenste etage van ons restaurant is te huur voor het geven van een feest. De ruimte beschikt ook over een terras, zodat u bij mooi weer buiten kunt zitten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​pannenkoeken Scheveningen​? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.